ØYE BESKYTTELSE


Blokkerer skadelig kunstig blått lys som forårsaker belastning i øynene og forstyrrer sovemønster.

Motstandsdyktig mot flekker


Langvarig Nano-belegg teknologi forhindrer fingeravtrykk flekker og frastøter vann.

SKJERM BESKYTTELSE


Intelligent konstruert, ultra slitesterkt herdet glass gir beskyttelse mot skader og riper.

LABORATORIUM TESTET


Sertifisert av SGS Laboratory - verdens ledende inspeksjons-, verifiserings- og sertifiseringsselskap.

PREMIUM OPTISK GLASS


Herdet glass i optisk kvalitet gir krystallklar gjennomsiktighet for ekte fargeklarhet.

LIFETIME LIMITED GARANTI


Hvis skjermbeskytteren din er mangelfull, kan du sende den tilbake til oss, så erstatter vi den med glede.

SKJERMBESKYTTELSER

Skjermbeskyttere er en effektiv måte å beskytte den digitale skjermen og blokkere kunstig blått lys rett fra kilden. Våre skjermbeskyttere er laboratoriesertifisert for å blokkere opptil 50% av det blå lysspekteret mellom 380nm til 450nm.


Vi konstruerte skjermbeskytterne våre ved hjelp av ekstremt slitesterkt herdet glass som gir knusing og ripemotstand. Våre premium optiske glass kommer fra AGC Japan, den største glassbedriften i verden. Glass av høy kvalitet betyr krystallklar gjennomsiktighet for ekte fargeklarhet som den originale skjermen var ment og gi.


Det oleofobe og hydrofobe nano-belegget vi bruker forhindrer fingeravtrykk flekker og avviser vann. Vi legger på belegget av høy kvalitet til glasset, og dets effektivitet vil vare lenge etter at du ikke lenger eier enheten. Vi bruker også japansk elektrostatisk limteknologi som hjelper skjermbeskytteren selv å feste seg til skjermen under installasjonen.

Hva er blått lys ?

PENETRERER RETINA

Blått lys har en bølgelengde mellom 380 og 500 nanometer (nm); noe som gjør det til en av de korteste bølgelengdene med høyest energi. Alt annet lys i spekteret blir absorbert av hornhinnen, men siden bølgelengden av det blå lyset er så kort, trenger det hele veien til netthinnen og kan skade netthinnecellene. Netthinnen er spesielt viktig fordi det er et tynt vev på baksiden av øyet som er ansvarlig for synet.

DIGITAL ØYESTREKK

Eksponering for digitale skjermer og blått lys fører til digital øye belastning. Over 60 prosent av amerikanerne som ble undersøkt av The Vision Council, sier at de opplever digital øye belastning, og symptomene inkluderer: røde kløende, tørre øyne, uklart syn, øyetretthet, nakkesmerter og hodepine. Foreldre bør være spesielt forsiktige med å utsette barna for blått lys fordi øynene deres er mer følsomme.

BLÅTT LYS ER OVERALT

Blått lys er overalt og blir naturlig avgitt fra solen som en del av det synlige lysspekteret. Kroppen vår bruker blått lys for å regulere vår naturlige søvn- og våkne syklus, kjent som døgnrytmen. Naturlig blått lys kan være gunstig om dagen fordi det kan øke årvåkenheten og heve humøret.

SØVN FORSTYRRELSER

Det naturlige søvnmønsteret ditt reguleres av mengden lys du blir utsatt for, og siden øynene våre stadig får blått lys gjennom dagen, vet ikke kroppen når han skal gjøre seg klar til søvn. Blått lys demper produksjonen av søvnhormonet melatonin, noe som kan redusere både mengden og kvaliteten på søvnen din.

KUNSTNISK BLÅTT LYS

Det er eksponering for kunstig blått lys som sendes ut fra moderne digitale skjermer som kan være skadelig. Å lese e-post, handle på nettet, bla gjennom sosiale medier og se på videoer er bare noen av de mange tingene vi gleder oss over til daglig. All den tid på skjermen og eksponering for blått lys kan påvirke helsen vår negativt.

HUD ALDRING

Blått lys kan skade huden din fordi den trenger seg helt inn i dermis og kan skade kollagen og elastinceller. Kollagen gir hudstyrke mens elastin gjør det mulig for huden å strekke seg og sprette tilbake. Huden gjør også mye naturlig nattlig reparasjon, så hvis du ikke får nok søvn, kan det føre til forhåndsmoden aldring av huden.