Vårt manifest.

Øynene dine er alt,
Når øynene dine er sunne, sover du bedre, du føler deg bedre, du får gjort mer. Ved å ta vare på øynene dine, tar du vare på så mye mer.


Og de trenger å taes vare på.
Fordi med så mange bakgrunnsbelyste skjermer og digitale enheter, får øynene våre langt mer belastning enn vi noen gang har gjort før. 


Beskytt øynene dine uansett.
Filtrer ut de dårlige tingene med Ocushield blått lys blokkere

Beskytt øynene dine fra skjermen og skjermen mot nysgjerrige øyne.
Designet for å filtrere ut nysgjerrige kolleger og krasjer i produktiviteten. Vår nye skjermbeskytter holder øynene dine trygge og arbeidet ditt er godt skjult.

Med et anti-blending, blått lysfilter for å forhindre belastning i øynene og de dårlige tingene som følger med det… hodepine… svimmelhet… ikke klarer å gjøre mye. Og et smart belegg som ser usynlig ut for deg, men beksvart fra nesten annenhver vinkel. Så du kan jobbe i fred, selv når du er offentlig.

Det er en moderne trussel.

Blått lys trenger inn i netthinnene dine, og gir hjernen din et signal om at det er på tide å våkne opp og gripe dagen. Men utvidet eksponering for blått lys kan ha en betydelig innvirkning på vår velvære - hodepine, øyeirritasjon og tretthet er alle vanlige symptomer på eksponering for blått lys.

Ved å begrense produksjonen av melatonin (et kjemikalie som hjelper oss med å sove), forstyrrer blått lys dine naturlige søvnsykluser og får deg til å føle deg sløv, irritabel og uproduktiv. Yikes!

Derfor opprettet vi Ocushield!

Ocushield er verdens første og eneste medisinsk-rangerte skjermbeskytter for blått lys.

Utviklet av kvalifiserte optometrister - skjermfilteret vårt for bærbare datamaskiner, PC-er og skjermer blokkerer effektivt opptil 90% av skadelige blålysutslipp.

Og i motsetning til apper og ‘nattmodus’ innstillinger, gjør Ocushield dette uten å fargelegge skjermen.


Resultatet er en krystallklar skjerm og en sunnere og mer produktiv du!