Forskjellen er i detaljene ettersom produktene våre er laget av førsteklasses materialer og solgt til en rimelig pris. Ikke alle skjermbeskyttere og briller er laget på samme måte, og forskjellene i prosjektering, materialer som brukes og produksjonsprosesser kan påvirke hvordan produktet fungerer. Vi står trygt bak produktene våre, så vi tar sikkerhetskopi av det med en begrenset livstidsgaranti. Dette gir deg ro i å vite at du får et kvalitetsprodukt.

BLÅTT LYS BLOKERINGSTEKNOLOGI

Våre produkter er laboratoriesertifiserte og filtrerer ut blått lys uten å forvrenge visuell klarhet. De aller fleste skjermbeskyttere på markedet har ikke muligheten til å blokkere blått lys. Og de mange blålysglassene som selges blir ikke uavhengig testet av et sertifisert laboratorium for kvalitetssikring og effektivitet.

EYEWEAR

Å bruke briller for å beskytte øynene er en allsidig måte å tilpasse seg enhver digital skjerm og til enhver lyseksponeringssituasjon.


Blålys blokkerende briller

For de som bruker mye tid foran en digital skjerm, er det viktig å bruke briller som blokkerer blått lys for å bekjempe de negative effektene av blått lys. Våre linser mot blått lys er laboratoriesertifisert for å blokkere opptil 63% av det blå lysspekteret mellom 380nm til 450nm og 100% UV-beskyttelse mot solens skadelige UV-A- og UV-B-stråler.


Hybride dag- og nattbriller

For de som tilbringer mye tid utendørs, enten det er bilkjøring eller sport, er hybrid- og nattbrillene våre med perfekt passform best fordi de tilpasser seg skiftende lysforhold. Våre hybridlinser er laboratoriesertifisert for å blokkere opptil 88% av det blå lysspekteret mellom 380nm til 450nm og 100% UV-beskyttelse mot solens skadelige UV-A og UV-B-stråler.

BLÅLTT YS BESKYTTELSE


Blokkerer opptil 63% skadelig blått lys.

ANTI BAKTERIELL


Holder bakteriene unna for sunnere hud.

UV BESKYTTELSE


Blokkerer 100% av solens skadelige UV-A og UV-B-stråler.

LABORATORIUM TESTET


Sertifisert av SGS Laboratory - verdens ledende inspeksjons-, verifiserings- og sertifiseringsselskap.

ANTI GLARE


Reduserer gjenskinn for visuell forbedring og komfort.

IMPACT RESISTANT


FDA godkjente slagfaste linser.

Hva er blått lys ?

PENETRERER RETINA

Blått lys har en bølgelengde mellom 380 og 500 nanometer (nm); noe som gjør det til en av de korteste bølgelengdene med høyest energi. Alt annet lys i spekteret blir absorbert av hornhinnen, men siden bølgelengden av det blå lyset er så kort, trenger det hele veien til netthinnen og kan skade netthinnecellene. Netthinnen er spesielt viktig fordi det er et tynt vev på baksiden av øyet som er ansvarlig for synet.

DIGITAL ØYESTREKK

Eksponering for digitale skjermer og blått lys fører til digital øye belastning. Over 60 prosent av amerikanerne som ble undersøkt av The Vision Council, sier at de opplever digital øye belastning, og symptomene inkluderer: røde kløende, tørre øyne, uklart syn, øyetretthet, nakkesmerter og hodepine. Foreldre bør være spesielt forsiktige med å utsette barna for blått lys fordi øynene deres er mer følsomme.

BLÅTT LYS ER OVERALT

Blått lys er overalt og blir naturlig avgitt fra solen som en del av det synlige lysspekteret. Kroppen vår bruker blått lys for å regulere vår naturlige søvn- og våkne syklus, kjent som døgnrytmen. Naturlig blått lys kan være gunstig om dagen fordi det kan øke årvåkenheten og heve humøret.

SØVN FORSTYRRELSER

Det naturlige søvnmønsteret ditt reguleres av mengden lys du blir utsatt for, og siden øynene våre stadig får blått lys gjennom dagen, vet ikke kroppen når han skal gjøre seg klar til søvn. Blått lys demper produksjonen av søvnhormonet melatonin, noe som kan redusere både mengden og kvaliteten på søvnen din.

KUNSTNISK BLÅTT LYS

Det er eksponering for kunstig blått lys som sendes ut fra moderne digitale skjermer som kan være skadelig. Å lese e-post, handle på nettet, bla gjennom sosiale medier og se på videoer er bare noen av de mange tingene vi gleder oss over til daglig. All den tid på skjermen og eksponering for blått lys kan påvirke helsen vår negativt.

HUD ALDRING

Blått lys kan skade huden din fordi den trenger seg helt inn i dermis og kan skade kollagen og elastinceller. Kollagen gir hudstyrke mens elastin gjør det mulig for huden å strekke seg og sprette tilbake. Huden gjør også mye naturlig nattlig reparasjon, så hvis du ikke får nok søvn, kan det føre til forhåndsmoden aldring av huden.